Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Admin
Hoefzijde 3
3871 AN WIJK BIJ DUURSTEDE

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Bezoek de stand van úw topSlijter tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!

Bezoek de stand van úw topSlijter tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!

úw topSlijter is aanwezig op het grootste franchise evenement in Nederland. Wij zijn op 19 en 20 april a.s. standhouder op de 15e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t!
Tijdens dé franchisebeurs van Nederland kom je alles te weten over onze ijzersterke formule en alle ins-and-outs van franchise. Samen met tientallen andere franchiseformules zullen wij jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap bij onze formule en andere formules. Tijdens de beurs worden meer dan 20 seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen, om jou vol kennis en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Naast de nieuw te openen vestigingen, komen ook de vestigingen die ter overname staan aan bod op de Overnamewand.
Kortom: de beurs biedt de kandidaat-franchisenemer de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij van úw topSlijter zien jou graag terug op de franchisebeurs Onderneem ‘t! De beurs wordt voor het eerst gehouden bij De Loods in Nijkerk. De locatie is goed toegankelijk, het ligt direct aan de A28. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek www.ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten.