Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Admin
Hoefzijde 3
3871 AN WIJK BIJ DUURSTEDE

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Bezoek de stand van úw topSlijter tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!

Kom in contact met úw topSlijter tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!

Kom in contact met úw topSlijter tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!
De franchisebeurs Onderneem 't! gaat weer van start! Op 4 en 5 april a.s. wordt de 16e editie van dit grootste evenement in de franchisebranche gehouden in Hart van Holland in Nijkerk. Tijdens deze beurs komt u alles te weten over het ondernemerschap bij úw topSlijter.

Medewerkers van het hoofdkantoor van úw topSlijter zullen aanwezig zijn om al uw vragen over het ondernemerschap, de marketing, verdiensten en de kosten te beantwoorden. U kunt direct inspiratie opdoen over ons mooie, sterke concept.
Daarnaast kunnen bezoekers ook meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden diverse seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen, om u vol kennis, inspiratie en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Kortom: deze beurs is aantrekkelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap. Wij van úw topSlijter zien u graag terug op de franchisebeurs Onderneem ‘t!

De beurs wordt gehouden in Hart van Holland in Nijkerk. De locatie is goed toegankelijk, het ligt direct aan de A28. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bezoek www.ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten.