dinsdag 20 mei 2025 De familie Duffour produceert sinds 1982 wijn in Gascogne. De wijngaarden bevinden zich op klei- en leembodems. De nabijheid van de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën, zorgt voor verkoeling in de ... lees verder
dinsdag 06 mei 2025 Zin in een zomers voorgerecht dat net even anders is – licht, smaakvol en perfect te combineren met een glas gekoelde rosé? Laat je verrassen door deze verfijnde combinatie van geroosterde ... lees verder
donderdag 10 april 2025 Een super gezellig hapje of voorgerecht bij een heerlijk glas Condesa de Leganza Verdejo. Deze wijn is complex van geur, stuivend en fris, met tonen van tropisch fruit zoals ananas, citrus, een ... lees verder
donderdag 27 maart 2025 Jack Daniel’s Old Number 7 is sinds de oprichting in 1866 uitgegroeid tot ‘s werelds bekendste en meest iconische whiskey, welke symbool staat voor een rock-‘n-roll levensstijl. Naast een lekker ... lees verder
donderdag 27 maart 2025 Wie houdt van de Hollandse pot is deze gevulde pieper op de BBQ zeker de moeite waard om te proberen. Lekker voor bij een stuk vlees of juist zonder. Het kan allebei! Uiteraard gaat eten bij ons ... lees verder
donderdag 27 maart 2025 Ventisquero Reserva Carménère, een wijn met een intens robijnrode kleur, veel geur van kersen en rijpe pruimen met een lichte geur van vanille en chocola. Rijpe en volle tannines, goede structuur ... lees verder
donderdag 27 maart 2025 Deze wijn is een blend van drie druiven die veel in het gebied voorkomen. De Cabernet Sauvignon zorgt voor structuur en donker fruit in de wijn. De Merlot zorgt voor het lichtere fruit en maakt de... lees verder
maandag 24 maart 2025 De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van oude bush vines (losstaande, laaggesnoeide wijnstokken), uit de slechts 2 ha grote Houmoed wijngaard. Vanuit deze wijngaard, gelegen op 280 meter boven... lees verder
dinsdag 04 maart 2025 Domaine de Mauperthuis Bourgogne Pinot Noir Grande Reserve is een uitstekende keuze bij deze meat pie. Deze Pinot Noir wordt gekenmerkt door zijn elegante aroma's van rood fruit, subtiele kruiden ... lees verder
dinsdag 11 februari 2025 Een pastagerecht in ingekookte rode Franse wijn. In Toscane een gebruikelijk gerecht maar vaak wel met eigen wijnen. Wij doen het net even anders en voegen twee culinaire landen samen in één ... lees verder