Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Admin
Drs. W. van Royenstraat 3
3871 AN HOEVELAKEN

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Gerechten

Wijn-Spijs combinaties

Orzo-salade met een glas Duffour Père & Fils Côtes de Gascogne Blanc

Orzo salade met  Duffoutr Père & Fils Côtes de Gascogne Blanc - wijn-spijs -uw topSlijter.pngdinsdag 20 mei 2025 De familie Duffour produceert sinds 1982 wijn in Gascogne. De wijngaarden bevinden zich op klei- en leembodems. De nabijheid van de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën, zorgt voor verkoeling in de ... lees verder

Zomer in je glas & op je bord: Rosé d’Anjou met geroosterde meloen & ham 🍷🍈

Château d'Avrillé Rosé d'Anjou - wijn spijs - uw topSlijter.pngdinsdag 06 mei 2025 Zin in een zomers voorgerecht dat net even anders is – licht, smaakvol en perfect te combineren met een glas gekoelde rosé? Laat je verrassen door deze verfijnde combinatie van geroosterde ... lees verder

Gemarineerde tomaatjes met burrata

Gegrilde tomaatjes met burrata en Condesa de Leganza Verdejo- uw topSlijter .pngdonderdag 10 april 2025 Een super gezellig hapje of voorgerecht bij een heerlijk glas Condesa de Leganza Verdejo. Deze wijn is complex van geur, stuivend en fris, met tonen van tropisch fruit zoals ananas, citrus, een ... lees verder

Jack Daniel’s Black BBQ-Steak

Jack Daniel's Black - BBQ - Green Egg - uw topSlijter.pngdonderdag 27 maart 2025 Jack Daniel’s Old Number 7 is sinds de oprichting in 1866 uitgegroeid tot ‘s werelds bekendste en meest iconische whiskey, welke symbool staat voor een rock-‘n-roll levensstijl. Naast een lekker ... lees verder

Gevulde pieper van de BBQ met een heerlijk glas Aumérade Style Côtes de Provence Rosé (4pers)

Gepofte aardappel - bbq - aumerade Style Rose - uw topSlijter - bbq gerecht.pngdonderdag 27 maart 2025 Wie houdt van de Hollandse pot is deze gevulde pieper op de BBQ zeker de moeite waard om te proberen. Lekker voor bij een stuk vlees of juist zonder. Het kan allebei! Uiteraard gaat eten bij ons ... lees verder

Een glas Ventisquero Reserva Carménère met Pulled pork van de BBQ = Heerlijk!

Pullet Pork van de BBQ - Ventisquero Reserva Carmenere - uw topSlijter gerecht.pngdonderdag 27 maart 2025 Ventisquero Reserva Carménère, een wijn met een intens robijnrode kleur, veel geur van kersen en rijpe pruimen met een lichte geur van vanille en chocola. Rijpe en volle tannines, goede structuur ... lees verder

Hamburger van de bbq met een heerlijk glas Duffour Pére & Fils de Gascogne Rouge!

Hamburger met Duffour Pére & Fils Côtes de Gascogne Rouge - uw topSlijter.pngdonderdag 27 maart 2025 Deze wijn is een blend van drie druiven die veel in het gebied voorkomen. De Cabernet Sauvignon zorgt voor structuur en donker fruit in de wijn. De Merlot zorgt voor het lichtere fruit en maakt de... lees verder

Zalmfilet met verse groente uit de stoomoven en een glas Mooiplaas Classic Chenin Blanc Bush Vines!

Zalmfilet met groente - gerecht - uw topSlijter .pngmaandag 24 maart 2025 De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van oude bush vines (losstaande, laaggesnoeide wijnstokken), uit de slechts 2 ha grote Houmoed wijngaard. Vanuit deze wijngaard, gelegen op 280 meter boven... lees verder

Meat Pie met Domaine de Mauperthuis Bourgogne Pinot Noir Grande Reserve!

Meat Pie - Domaine de Mauperthuis Bourgogne Pinot Noir Grande Reserve - uw topSlijter - gerecht.pngdinsdag 04 maart 2025 Domaine de Mauperthuis Bourgogne Pinot Noir Grande Reserve is een uitstekende keuze bij deze meat pie. Deze Pinot Noir wordt gekenmerkt door zijn elegante aroma's van rood fruit, subtiele kruiden ... lees verder

(Ver)Dronken spaghetti met Domaine Brunely en Pecorino kaas

Verdronken spaghetti - Domaine Brunely - uw topSlijter gerecht (1).pngdinsdag 11 februari 2025 Een pastagerecht in ingekookte rode Franse wijn. In Toscane een gebruikelijk gerecht maar vaak wel met eigen wijnen. Wij doen het net even anders en voegen twee culinaire landen samen in één ... lees verder