Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Admin
Hoefzijde 3
3871 AN WIJK BIJ DUURSTEDE

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

topSlijter worden?

topSlijter worden? Een goede keuze!

  

topSlijter, 100% vakmanschap

Lokaal ondernemen
Bent u op zoek naar een unieke, succesvolle formule met een specialistisch imago in de slijtersbranche en wilt u ontzorgd worden? Dan is úw topSlijter dé formule voor u! De belangrijkste kernwaarden van onze formule zijn vakmanschap, lokaal ondernemerschap en lokale betrokkenheid. 

Optimaal rendement
Wij bieden een breed pakket met een duidelijk herkenbaar formule-beeldmerk en een volwaardig programma aan on- en offline marketingactiviteiten. Alle inspanningen van de formule zijn gericht op het behalen van een optimaal rendement voor u als ondernemer op de korte én op de lange termijn. Een formule met toekomstvisie dus.

Lidmaatschap van topSlijter in de praktijk

Aandeelhouder
Als u lid wordt van topSlijter koopt u twee certificaten van aandelen à € 226,89 in de formule. Hierdoor wordt u mede-eigenaar van onze formule. Over uw aandelen wordt regelmatig dividend uitgekeerd. Ook geeft het aandelenbezit u het recht om op de jaarvergadering te verschijnen. Daar wordt u op de hoogte gehouden van het financiële reilen en zeilen van topSlijter. Ook kunt u interessante masterclasses volgen en hebt u dé gelegenheid om met andere topSlijter collega’s ervaringen en ideeën te delen. Naast de jaarvergadering organiseert topSlijter op regelmatige basis regionale bijeenkomsten.

De organisatie
De dagelijkse gang van zaken bij topSlijter B.V. wordt aangestuurd door Formule Manager Ton Benschop met ondersteuning van Helga Lam, Melanie van den Brink en Pieter-Bas de Wit. Hij is tevens de acquisiteur van de formule. Daarnaast is er het bestuur. Het bestuur wordt gevormd door 5 slijters en 2 leden namens De Monnik Dranken, dit bedrijf is ook grootaandeelhouder in de formule. Het bestuur heeft een actieve houding in het bepalen van de koers van de formule en ontvangt graag tips en feedback vanuit de leden. Daarmee kan topSlijter uw belangen en die van collega’s optimaal behartigen.

Commissies
Naast het bestuur is er o.a. een proefcommissie, een prijzencommissie (zij houden de actieprijzen en de samenstelling van het kernassortiment in de gaten), een socialmedia-commissie en een verpakkingscommissie. Deze commissies bestaan allemaal uit slijters die met kennis uit de praktijk hun steentje bijdragen.

Wat krijgt u als lid?
Wij bieden onze leden veel toegevoegde waarden, waaronder:

 1. Een unieke mix van on- en offline marketingmiddelen, speciaal voor u gepersonaliseerd (hierover leest u verderop meer).
 2. Herkenbaarheid van onze formule en de naam úw topSlijter.
 3. Uw eigen online messageboard boordevol relevante informatie en een effectieve manier om met uw collega topSlijters in contact te komen.
 4. Een scankassasysteem tegen zeer concurrerende voorwaarden, gekoppeld aan uw webshop.
 5. In geval van online bestellingen leeftijdsverificatie via de iDIN-methode.
 6. Alle voordelen vanuit jaarafspraken van topSlijter B.V. met leveranciers.
 7. Een uitgelezen kern- en exclusiviteitenassortiment met daarin o.a. onze bestseller Les Grandes Caves d’Albret.
 8. Volledige financiële transparantie (u heeft o.a. inzicht in inkoopprijzen, actiekortingen, leveranciersbijdrages en daarmee inzicht in uw marge per artikel).
 9. Bestelmogelijkheden via preferred suppliers zoals De Monnik Dranken en Paardekooper (verpakkingen) tegen gunstige condities.
 10. Klantenbinding o.a. met ons spaar- en loyaliteitsprogramma via Piggy en web-winkel-lus middels vouchers.
 11. Unieke cadeaubonnen op uw naam.
 12. Adviesmogelijkheden vanuit diverse deskundigen op allerlei gebieden (van winkelinrichting tot het organiseren van lokale activiteiten en alles daartussenin).

U bent de ondernemer
Het topSlijter marketingprogramma maakt onze formule uniek. Wij maken het graag makkelijk voor u zodat u zich kunt richten op de verkoop, maar wel met een persoonlijke touch vanuit uw naam. Daarom personaliseren wij marketinguitingen, zodat het uw uitingen zijn!

Uw winkel tenminste 200 keer per jaar online onder de aandacht?
Dat kan met ons onlinemarketingprogramma, bestaand uit:

 • Uw lokale, persoonlijke website met een www-adres naar eigen keuze. Volledig voor u opgezet en ingericht. Uiteraard goed vindbaar in de diverse zoekmachines. De website wordt automatisch gevuld met de acties, landelijke nieuwsitems en interessante artikelen. U kunt zelf heel gemakkelijk lokale nieuwtjes en artikelen (bijvoorbeeld over proeverijen etc.) toevoegen.
 • Een intelligent nieuwsbriefsysteem. Elke drie weken wordt er voor uw klanten een persoonlijke digitale nieuwsbrief klaargezet. Deze is door u naar wens aan te passen en wordt automatisch verzonden.
 • Uw eigen Facebookpagina. Globaal 3 keer per week plaatst topSlijter hierop interessante content (al dan niet in samenspraak met de industrie), zoals leuke weetjes, aanbiedingen, like- en winacties etc.

Om optimaal gebruik te maken van dit programma, biedt topSlijter u een persoonlijke training aan en kunt u een beroep doen op specialistische hulp en ondersteuning.

Een online etalage met uw eigen lokale webshop?
Ook dat maakt topSlijter mogelijk. Uw klanten kopen bij u, niet bij de organisatie. Alle verkopen komen dus rechtstreeks ten goede aan uw kassa! Het kernassortiment wordt voor u verzorgd. U bent volkomen vrij om elk artikel van uw keuze toe te voegen. Tegen een geringe vergoeding krijgt u toegang tot een database met daarin globaal 16.000 artikelen die reeds zijn voorgeprogrammeerd. Met enkele muisklikken kunt u deze in uw webshop zetten. De webshop kan volledig naar uw wensen worden ingericht, vertrekpunt is dat u degene bent die bepaalt. Wel/niet bezorgen, wel/niet verzenden, verzendkosten, regio, welke betaalmodule enz. enz. het is allemaal lokaal in te regelen. Tegen een éénmalige vergoeding verzorgen wij een training voor u; verder betaalt u afhankelijk van uw keuze voor een betaalmodule tegen kostprijs.

Een professionele aankondiging van acties in uw winkel en plaats?
Daarvoor hebben wij een on-/offline pakket voor u samengesteld, bestaand uit:

 • We kennen 17 actierondes, steeds met een looptijd van 3 weken, per jaar. De acties zijn steeds middels digitale folders terug te vinden bij AlleFolders.nl via website of App. 
  Tevens worden 100 fysieke folders per winkel beschikbaar gesteld.
 • 7 maal per jaar een gesponsorde advertentie op Facebook, gegenereerd door topSlijter,  met een aantal acties wordt dan gesponsord geadverteerd in uw regio in carrouselvorm.  Voor het inrichten en het bereik worden € 100,- per ronde beschikbaar gesteld vanuit de betaalde contributie.
 • Een uitgebreide fullcolour relatiegeschenkenbrochure voor uw bedrijfsrelaties, welke online op uw website wordt getoond.
 • Een uitgebreid pakket POS-materialen, zoals stoepbordposters, verzamelposters, displaykaarten en schapkaarten.

Slim ondernemen?!
“Wat kost dit allemaal?” denkt u waarschijnlijk. Als ondernemer betaalt u per kwartaal contributie, wat neer komt op ongeveer 100 euro per week. In vergelijking met andere formules in de branche is onze contributie bescheiden. Dat komt omdat topSlijter een non-profit organisatie is. De leden zijn mede-eigenaar van de formule en hebben daarmee zeggenschap over de formule. En als u slim onderneemt, houdt u geld over aan uw lidmaatschap! 

topSlijter is per slot van rekening een formule van slijters, voor slijters! Dus voor u!

 • Heeft u een slijterij en spreekt de samenwerking met gelijkgestemde collega’s u aan?
 • Heeft u een goedlopende slijterij en zoekt u naar een opvolger?
 • Heeft u al dan niet ervaring als slijter en wilt u een slijterij beginnen?

Neem dan contact met ons op via: info@topslijter.nl – 0541-585018