Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Admin
Hoefzijde 3
3871 AN WIJK BIJ DUURSTEDE

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

topSlijter worden?

topSlijter worden? Een goede keuze!

  

topSlijter, 100% vakmanschap

Lokaal ondernemen
Bent u op zoek naar een unieke, succesvolle formule met een specialistisch imago in de slijtersbranche en wilt u ontzorgd worden? Dan is úw topSlijter dé formule voor u! De belangrijkste kernwaarden van onze formule zijn vakmanschap, lokaal ondernemerschap en lokale betrokkenheid. Globaal zijn 80 zelfstandige slijters bij ons aangesloten, die stuk voor stuk profiteren van veel formulevoordelen.

Optimaal rendement
Wij bieden een breed pakket met een duidelijk herkenbaar formule-beeldmerk en een volwaardig programma aan on- en offline marketingactiviteiten. Alle inspanningen van de formule zijn gericht op het behalen van een optimaal rendement voor u als ondernemer op de korte én op de lange termijn. Een formule met toekomstvisie dus.

Lidmaatschap van topSlijter in de praktijk

Aandeelhouder
Als u lid wordt van topSlijter koopt u twee certificaten van aandelen à € 226,89 in de formule. Hierdoor wordt u mede-eigenaar van onze formule. Over uw aandelen wordt regelmatig dividend uitgekeerd. Ook geeft het aandelenbezit u het recht om op de jaarvergadering te verschijnen. Daar wordt u op de hoogte gehouden van het financiële reilen en zeilen van topSlijter. Ook kunt u interessante masterclasses volgen en hebt u dé gelegenheid om met andere topSlijter collega’s ervaringen en ideeën te delen. Naast de jaarvergadering organiseert topSlijter op regelmatige basis bijeenkomsten en studiereizen speciaal voor de aangesloten leden.

De organisatie
De dagelijkse gang van zaken bij topSlijter B.V. wordt aangestuurd door Formule Manager Ton Benschop met ondersteuning van Helga Lam en Melanie van den Brink. Daarnaast is er het bestuur. Het bestuur wordt gevormd door 5 slijters en 2 leden namens De Monnik Dranken, dit bedrijf is ook aandeelhouder in de formule. Het bestuur heeft een actieve houding in het bepalen van de koers van de formule en ontvangt graag tips en feedback vanuit de leden. Daarmee kan topSlijter uw belangen en die van collega’s optimaal behartigen.

Commissies
Naast het bestuur is er een proefcommissie, een prijzencommissie (zij houden de actieprijzen en de samenstelling van het kernassortiment in de gaten), een socialmedia-commissie en een verpakkingscommissie. Deze commissies bestaan allemaal uit slijters die met kennis uit de praktijk hun steentje bijdragen.

Wat krijgt u als lid?
Wij bieden onze leden veel toegevoegde waarden, waaronder:

 1. Een unieke mix van on- en offline marketingmiddelen, speciaal voor u gepersonaliseerd (hierover leest u verderop meer).
 2. Herkenbaarheid van onze formule en de naam úw topSlijter.
 3. Uw eigen online messageboard boordevol relevante informatie en een effectieve manier om met uw collega topSlijters in contact te komen.
 4. Een scankassasysteem tegen zeer concurrerende voorwaarden, eventueel gekoppeld aan uw webshop.
 5. In geval van online bestellingen leeftijdsverificatie via de iDIN-methode.
 6. Alle voordelen vanuit jaarafspraken van topSlijter B.V. met leveranciers.
 7. Een uitgelezen kern- en exclusiviteitenassortiment met daarin o.a. onze bestseller Les Grandes Caves d’Albret.
 8. Volledige financiële transparantie (u heeft o.a. inzicht in inkoopprijzen, actiekortingen, leveranciersbijdrages en daarmee inzicht in uw marge per artikel).
 9. Bestelmogelijkheden via preferred suppliers zoals De Monnik Dranken en Paardekooper (verpakkingen) tegen gunstige condities.
 10. Klantenbinding o.a. met ons spaar- en loyaliteitsprogramma en web-winkel-lus middels vouchers.
 11. Unieke cadeaubonnen op uw naam.
 12. Adviesmogelijkheden vanuit diverse deskundigen op allerlei gebieden (van winkelinrichting tot het organiseren van lokale activiteiten en alles daartussenin).

U bent de ondernemer
Het topSlijter marketingprogramma maakt onze formule uniek. Wij maken het graag makkelijk voor u zodat u zich kunt richten op de verkoop, maar wel met een persoonlijke touch vanuit uw naam. Daarom personaliseren wij al onze marketinguitingen, zodat het uw uitingen zijn!

Uw winkel tenminste 200 keer per jaar online onder de aandacht?
Dat kan met ons onlinemarketingprogramma, bestaand uit:

 • Uw lokale, persoonlijke website met een www-adres naar eigen keuze. Volledig voor u opgezet en ingericht. Uiteraard goed vindbaar in de diverse zoekmachines. De website wordt automatisch gevuld met de acties, landelijke nieuwsitems en interessante artikelen. U kunt zelf heel gemakkelijk lokale nieuwtjes en artikelen (bijvoorbeeld over proeverijen etc.) toevoegen.
 • Een intelligent nieuwsbriefsysteem. Elke drie weken wordt er voor uw klanten een persoonlijke digitale nieuwsbrief klaargezet. Deze is door u naar wens aan te passen en wordt automatisch verzonden.
 • Uw eigen Facebookpagina. Globaal 3 keer per week plaatst topSlijter hierop interessante content (al dan niet in samenspraak met de industrie), zoals leuke weetjes, aanbiedingen, like- en winacties etc.

Om optimaal gebruik te maken van dit programma, biedt topSlijter u een persoonlijke training aan en kunt u een beroep doen op specialistische hulp en ondersteuning.

Een online etalage met uw eigen lokale webshop?
Ook dat maakt topSlijter mogelijk. Uw klanten kopen bij u, niet bij de organisatie. Alle verkopen komen dus rechtstreeks ten goede aan uw kassa! Het kernassortiment wordt voor u verzorgd. U bent volkomen vrij om elk artikel van uw keuze toe te voegen. Tegen een geringe vergoeding krijgt u toegang tot een database met daarin globaal 10.000 artikelen die reeds zijn voorgeprogrammeerd. Met enkele muisklikken kunt u deze in uw webshop zetten. De webshop kan volledig naar uw wensen worden ingericht, vertrekpunt is dat u degene bent die bepaalt. Wel/niet bezorgen, wel/niet verzenden, verzendkosten, regio, welke betaalmodule enz. enz. het is allemaal lokaal in te regelen. Tegen een eenmalige vergoeding verzorgen wij een training voor u; verder betaalt u afhankelijk van uw keuze voor een betaalmodule tegen kostprijs.

Een professionele aankondiging van acties in uw winkel en plaats?
Daarvoor hebben wij een on-/offline pakket voor u samengesteld, bestaand uit:

 • Optie 1: offline uw gepersonaliseerde advertentie gegenereerd door topSlijter, die 11 maal per jaar verschijnt, in uw zelf gekozen plaatselijke/regionale krant. In deze advertentie plaatsen we een foto van u of uw winkel en zetten we uw eigen naam, adres en online contactgegevens van uw lokale winkel. Om het voor alle leden gelijk en rechtvaardigte houden vergoedt topSlijter € 100,- per geplaatste advertentie.
 • Optie 2: online 11 maal per jaar een gesponsorde advertentieronde op Facebook, gegenereerd door topSlijter; met een aantal acties wordt dan gesponsord geadverteerd in uw regio in carrouselvorm. Samen met u wordt het bereik en de doelgroep bepaald. De eerdergenoemde € 100,- advertentievergoeding wordt dan besteed aan online advertentiebudget. Een combinatie van optie 1 en 2 is tegen meerprijs mogelijk.
 • De topSlijter folders worden 13 maal per jaar verspreid in het door u zelfgekozen verspreidgebied; per folderronde zijn 3000 folders inbegrepen in de contributie, aantallen daarboven tegen kostprijs.
 • Een uitgebreide fullcolour relatiegeschenkenbrochure voor uw bedrijfsrelaties.
 • Een uitgebreid pakket POS-materialen, zoals stoepbordposters, verzamelposters, displaykaarten, schapkaarten en sfeerposters.

topSlijter denkt graag met u mee! Zo bieden wij u media-advies betreffende kranten en postcodeverspreidgebieden, bereik Facebook en advies inzake inrichting website/webshop.

Slim ondernemen?!
“Wat kost dit allemaal?” denkt u waarschijnlijk. Als ondernemer betaalt u per kwartaal contributie, wat neer komt op ongeveer 100 euro per week. In vergelijking met andere formules in de branche is onze contributie bescheiden. Dat komt omdat topSlijter een non-profit organisatie is. De leden zijn mede-eigenaar van de formule en hebben daarmee zeggenschap over de formule. En als u slim onderneemt, houdt u net als veel van onze leden geld over aan uw lidmaatschap! Indien u inkopen doet via de preferred suppliers van topSlijter ontvangt u over uw inkopen een bonus! Deze verrekenen wij per kwartaal met uw contributie.

topSlijter is per slot van rekening een formule van slijters, voor slijters! Dus voor u!

Heeft u een slijterij en spreekt de samenwerking met gelijkgestemde collega’s u aan?

Heeft u een goedlopende slijterij en zoekt u naar een opvolger?

Heeft u ervaring als slijter en wilt u een slijterij beginnen?

 Neem dan contact op met:

E: info@topslijter.nl – T: 0541-585018