Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Admin
Hoefzijde 3
3871 AN WIJK BIJ DUURSTEDE

úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Gerechten

Wijn-Spijs combinaties

Dessert met Calem Port 10 Years Old

Afbeelding dessert chocolade met Calem Port 10 Years Old.jpgmaandag 22 maart 2021 Een chocolade dessert met een favoriete wijn; Calem Porto 10 Years old. Een van de bekendste blended ports is de aged tawny. De leeftijd wordt in het Engels op het etiket vermeld als 10, 20, 30 of... lees verder

Een feestelijke paasbrunch

Een feestelijke paasbrunch - topSlijter.docxmaandag 22 maart 2021 Een nóg feestelijker paasbrunch van úw topSlijter! Tegenwoordig pakken we veel meer uit met Pasen. We maken er samen nog meer een feestje van. En dat mag ook! En daarom hebben wij een paasbrunch ... lees verder

Pasta met tomaat en courgette en een heerlijk fles La Trappe Isid’or bier!

Recept - Pasta met tomaat en courgette - La Trappe Isidor .jpgmaandag 15 maart 2021 Pasta doet denken aan Italië en Italië doet denken aan heerlijke uitstapjes en vakantie. Daarom maken wij u alvast lekker met dit pasta gerecht met daarnaast een gekoeld La Trappe Isid’or bier. ... lees verder

Gemarineerde zalm in Schotse whisky

Afbeelding zalmgerecht met whisky.jpgdinsdag 23 februari 2021 Whiskytip: Glen Talloch Whisky Ingrediënten 4 personen 400 g zalmfilets zonder vel en dik gesneden 6 eetlepels Glen Talloch whisky 2 eetlepels citroensap 1/2 eetlepel poedersuiker 1 bosje anijs 6 ... lees verder

Spaghetti Bolognese

Spaghetti TopSlijter.pngzondag 24 januari 2021 Een heerlijk makkelijk en snel recept. Perfect na een lange werkdag waarna je met een bordje comfortfood aan tafel of op de bank ploft. Trek een mooie fles wijn open en laat je avond beginnen. ... lees verder

Zalm met preistamppot

1_en_9.-wilde-zalm-met-preistamppot-klein.jpgzondag 24 januari 2021 We kennen de standaard stamppotten zoals boerenkool of hutspot, maar wist je dat preistamppot ook erg lekker is? Heerlijk in combinatie met zalm en wat mosterd. En natuurlijk met een mooie ... lees verder

Eendenborst met Portsaus

week 51-52-53.jpgzondag 13 december 2020 Deze heerlijke combinatie is een topper voor de feestdagen. Ingrediënten 2 eendenborstfilets 1 el olijfolie Portsaus 400 ml gevogeltefond 75 ml Cálem LBV port 1 sinaasappel, rasp en sap ervan 2 ... lees verder

Veenbessen en peer crumble met Jägermeister

dilyara-garifullina-D5NFJDb9j8s-unsplash (1).jpgzondag 22 november 2020 Een warm dessert Is heerlijk nu het wat kouder wordt. Wat nog meer bekend staat als hartverwarmend is Jägermeister. In dit recept combineren we deze twee en komen de winterse sferen u tegemoet.   ... lees verder

Pasta alla Vodka

Pasta alla vodka topslijter.jpgdonderdag 05 november 2020 Je hoeft niet van Vodka te houden om dit recept te proberen. De Vodka geeft net het extra beetje pit aan het gerecht waardoor je pasta een andere twist heeft. Wij probeerden hem uit met Esbjaerg ... lees verder

Kippenvleugels in Smokehead Single Malt Islay Whisky en Cola

kippenvleugelsmetharissa-5.jpgmaandag 19 oktober 2020 Zaterdagavond bij de borrel, zondag tijdens de sportprogramma’s of gewoon omdat het heel lekker is. Kippenvleugeltjes zijn een eiwitrijke snack of met wat salade en aardappeltjes perfect voor het ... lees verder